SSL-certificaten

Beveilig uw site en voeg vertrouwen toe voor uw bezoekers.
Met een reeks merken hebben we het juiste certificaat voor al uw beveiligingsbehoeften voor uw site

Kies uw validatieniveau

Domein validatie (DV)

Basisbeveiliging

Binnen enkele minuten uitgegeven, ideaal voor blogs, sociale media en persoonlijke websites

Koop nu

Organisatie validatie (OV)

Sterk SSL-niveau op bedrijfsniveau

Bedrijfsidentiteit opgenomen in certificaat, ideaal voor zakelijke websites

Koop nu

Uitgebreide validatie (EV)

Maximale bescherming en vertrouwen

Groene adresbalk en bedrijfsnaam weergegeven, ideaal voor e-commerce

Koop nu

Weet je niet zeker welke je moet kiezen? Laat ons je helpen beslissen

Wat is SSL?SSL-certificaten zijn fundamenteel voor internetbeveiliging. Ze worden gebruikt om een ​​versleutelde verbinding tot stand te brengen en om gegevens veilig tussen een browser te verzenden. of de computer van de gebruiker en een server of website.

 • Brengt een veilige verbinding tot stand tussen een browser en een server
 • Versleutelt communicatie om gevoelige informatie die uw klanten aan u verstrekken te beschermen
 • Places a padlock next to your web address in the browser
 • Authenticeert de identiteit van een organisatie

Standard SSL (Domain Validated) Certificaten zijn het gemakkelijkst en meest voorkomende type SSL-certificaat. OV en EV-certificaten verifiëren ook de identiteit van het bedrijf of de organisatie dat het certificaat bezit dat meer vertrouwen geeft aan eindgebruikers.

Verbeter je zoekmachine ranking

Creëer vertrouwen en online veiligheid voor uw websitebezoekers en bedrijven.

Google wil het internet veiliger maken en een groot deel daarvan houdt in dat de sites waar Google naar verwijst veilig zijn. Daarom is aangetoond dat websites die SSL gebruiken profiteren van een hogere positie in de zoekresultaten.

There's also a lot more reasons why you should consider adding SSL to your website:

Beveilig gevoelige gegevens
Bescherm de privacy van gebruikers
Beveiligde online transacties
Activeer HTTPS en het slotpictogram
Bewijs legitimiteit
Verhoog SEO-ranking

Browsers zijn veranderd, blijf niet achter

Webpagina's die niet via HTTPS worden weergegeven, worden nu weergegeven als' niet veilig 'in Google Chrome en Mozilla Firefox . Laat uw website er niet bij horen. Voeg SSL vandaag nog toe.
Upgrade with us and get up to an additional 12 months free. Lees verder »

Upgrade naar EV SSL

Hoewel alle SSL-certificaten vergelijkbare methoden gebruiken om uw gegevens te beschermen en te valideren, is het niveau van vertrouwen en bewering dat ze bieden varieert.

Uitgebreide validatiecertificaten bieden het hoogste niveau van validatie en vertrouwen. Ze valideren de naam van het bedrijf of de organisatie en weergeven deze samen met de groene adresbalk, een van de meest herkenbare vertrouwensindicatoren op internet.


Standaard SSL


EV SSL


Meer informatie over uitgebreide validatie SSL-certificaten

Hoewel de behoefte aan online beveiliging universeel is, zijn niet alle SSL-certificaten gelijk gemaakt. De onderstaande gids is ontworpen om u te helpen beslissen welk type certificaat voor u geschikt is.

Domein validatie (DV)

 • Verifies ownership and control of the domain name only
 • Issued in minutes
 • Onderhoudt browser-brancheconformiteit

Ideaal voor niet-kritische webpagina's

Denk aan DV alsof het om een bibliotheekpas gaat - geen bevestiging van wie je werkelijk bent , zeer minimale vereisten om snel te verkrijgen en af ​​te geven.

Blader door certificaten voor domeinvalidatie

Organization Validation (OV)

 • Enhanced validation including authenticating the identity of the applicant
 • Issued within one day
 • Onderhoudt browser-brancheconformiteit

Ideaal voor gevoeliger webpagina's zoals inlogpagina's

Denk aan OV alsof je een rijbewijs hebt - meer hoepels om doorheen te springen dan een bibliotheekpas en meer vertrouwd als een vorm van identificatie.

Blader door Organisatie validatie Certificaten

Uitgebreide validatie (EV)

 • Standards-based approach to authentication, representing the highest level of authentication for SSL Certificates
 • Typically issued within 1-3 days
 • Onderhoudt browser- en andere brancheconformiteit

Ideaal voor gevoelige webpagina's zoals e-commerce, online bankieren, aanmeldingen voor accounts

Denk aan EV alsof je een paspoort krijgt - veel strengere processen, langere doorlooptijden en meer verificatie van wie u bent dan met een bibliotheekpas of rijbewijs. Internationaal erkend als de meest vertrouwde manier om uw identiteit te verifiëren.

Blader door Uitgebreide validatie certificaten
 • RapidSSL

  RapidSSL®-certificaten helpen u de transacties van uw klanten veilig te houden met tot 256-bit gegevensversleuteling en siteverificatie. Koop een certificaat en bespaar door inschrijving met geautomatiseerde validatie van het domeinbeheer. Het beste van alles is dat onze SSL-certificaten tot de meest betaalbare in de branche behoren. We houden onze kosten laag en geven de besparingen aan u door.

  from
  €15,18 EUR/jaar
  Lees verder
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Beveilig uw website snel. GeoTrust® QuickSSL® Premium-certificaten zijn een van de snelste manieren om online transacties en applicaties met SSL te beschermen. Met een automatisch authenticatie- en uitgifteproces duurt het slechts enkele minuten om uw QuickSSL Premium SSL-certificaat te verkrijgen. Daarna is het beheren en vernieuwen van uw certificaten een fluitje van een cent. Met GeoTrust krijgt u goedkope SSL zonder concessies te doen aan gemak, keuze of betrouwbaarheid.

  from
  €67,15 EUR/jaar
  Lees verder
 • GeoTrust True BusinessID

  Business-class SSL - alleen beter. Als het gaat om het selecteren van SSL-beveiliging voor uw bedrijf, heeft u veel keuzes. Met GeoTrust is de beslissing eenvoudig. GeoTrust® True BusinessID SSL-certificaten laten uw klanten weten dat uw site betrouwbaar is en dat u hun beveiliging serieus genoeg neemt om uw certificaat van een wereldwijd vertrouwde certificeringsinstantie te krijgen.

  from
  €84,17 EUR/jaar
  Lees verder
 • Secure Site SSL

  Bescherm uw website of e-mailverkeer met industriële 2048-bit encryptie met een Secure Site SSL Certificaat.

  from
  €367,17 EUR/jaar
  Lees verder
 • Secure Site Pro

  Met Secure Site Pro biedt SSL een certificaat met hoge zekerheid en extra functies voor uitgebreide website beveiliging.

  from
  €915,62 EUR/jaar
  Lees verder
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Maak een sterke beveiligingsverklaring met de groene adresbalk. GeoTrust® True BusinessID met EV (Extended Validation) is ons premium SSL-beveiligingsproduct van bedrijfsklasse, dat visueel het hoogste niveau van authenticatie bevestigt dat beschikbaar is onder SSL-certificaten. De groene balk zegt het allemaal. Websitebezoekers merken echt wanneer de adresbalk groen wordt in hun goed beveiligde browsers en het organisatieveld begint te draaien tussen uw bedrijfsnaam en GeoTrust.

  from
  €152,24 EUR/jaar
  Lees verder
 • Secure Site EV SSL

  Secure Site Extended Validation (EV) SSL-certificaten beschermen uw meest waardevolle activa - uw klanten en uw merk - tegen phishing fraude en online fraude.

  from
  €915,62 EUR/jaar
  Lees verder
 • Secure Site Pro EV

  Secure Site Pro EV SSL is de hoogste authenticatie met extra functies voor uitgebreide website beveiliging en robuuste bescherming tegen identiteit gerichte aanvallen.

  from
  €1.379,41 EUR/jaar
  Lees verder
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® Wildcard-certificaten helpen u meerdere subdomeinen te beveiligen met één goedkoop SSL-certificaat afgegeven aan * .uwdomein.com. Bescherm de persoonlijke gegevens van uw klanten met tot 256-bit encryptie. Geautomatiseerde validatie van domeinbeheer maakt siteverificatie een fluitje van een cent. Bij RapidSSL geloven we in het bieden van de SSL-bescherming die u nodig heeft tegen een concurrerende prijs.

  from
  €126,49 EUR/jaar
  Lees verder
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Beveilig uw domein en alle subdomeinen van hetzelfde niveau snel. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard-certificaten zijn een van de snelste manieren om te beginnen met het beschermen van al uw subdomeinen op één enkel certificaat. Ons geautomatiseerde e-mailauthenticatieproces betekent dat u uw certificaat binnen enkele minuten ontvangt. Met QuickSSL Premium-wildcardcertificaten krijgt u onbeperkte subdomeinen en op een onbeperkt aantal servers - één certificaat dat zich aanpast naarmate uw bedrijf groeit.

  from
  €224,57 EUR/jaar
  Lees verder
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Vereenvoudig het certificaatbeheer met het gemak van een Wildcard-certificaat. Met GeoTrust® True BusinessID Wildcard-certificaten kunt u meerdere subdomeinen beveiligen op één enkel certificaat, waardoor de beheertijd en -kosten worden verminderd. Of het nu de startpagina van uw bedrijf is of de hostnaam van uw mailserver, het beschermen van gevoelige informatie is uw doel - en dat is ook ons doel.

  from
  €373,47 EUR/jaar
  Lees verder

FAQ

Wat is een SSL-certificaat?

SSL-certificaten maken gegevensversleuteling op het internet mogelijk en maken het mogelijk dat gegevens veilig worden overgedragen van een webserver naar een browser. Met SSL kan uw website het https-protocol gebruiken en zal er een hangslot in de webbrowsers van eindgebruikers worden weergegeven om aan te geven dat de verbinding veilig is.

Waarom heb ik een SSL-certificaat nodig?

SSL-certificaten zijn een essentieel onderdeel van internet. Ze versleutelen niet alleen de communicatie tussen uw computer en de server waar een website zich bevindt, maar ze bieden ook verificatie dat een site is wat hij beweert te zijn.

Wat zijn de verschillende soorten SSL?

Er zijn 3 verschillende niveaus van controle waarop SSL-certificaten zijn gebaseerd. Domain Validated (DV), Organization Gevalideerd (OV) en Extended Validation (EV) Het grote verschil tussen de soorten certificaten heeft betrekking op de informatie die de certificeringsinstantie, RapidSSL, GeoTrust en Symantec nodig heeft en valideert om een ​​certificaat af te geven. De hogere niveaus van het certificaat vereisen meer informatie, en wordt vaak weergegeven in de browserbalk. EV SSL maakt bijvoorbeeld de browserbalk groen en geeft de organisatienaam weer aan bezoekers om meer vertrouwen te wekken.

Wat is een Wildcard SSL-certificaat

Een Wildcard SSL-certificaat biedt dezelfde encryptie- en authenticatiefuncties als andere SSL-certificaten, maar kan ook worden toegepast op een onbeperkt aantal subdomeinen van een website. Een Wildcard SSL-certificaat ondersteunt zowel het hoofddomein (example.com) als de subdomeinen. Lees verder

Wat zijn de voordelen van een EV SSL-certificaat?

EV, of Extended Validation, is de hoogste klasse SSL die momenteel beschikbaar is en geeft meer geloofwaardigheid en vertrouwen aan uw website dan andere SSL-certificaten. Ze bevatten functies zoals de groene adresbalk en de weergave van uw bedrijfsnaam waarvan is bewezen dat ze het vertrouwen en het consumentenvertrouwen vergroten.

Wat als ik al een SSL-certificaat heb?

Je kunt op elk moment naar ons overstappen. We bieden zeer concurrerende prijzen en als je al een bestaande hebt certificaat, voegen we alle resterende geldigheid toe die u hebt op uw bestaande SSL-certificaat van de concurrent tot een maximum van nog eens 12 maanden. Lees verder

Our SSL certificates are from some of the most trusted brands in Online Security.

Powered by WHMCompleteSolution